Vind billetter

Vind billetter

Vi kender alle det, at hverdagen bliver for ensformig. Skolen er kedelig, arbejdet er hårdt og uinteressant, og man er bare træt når man kommer hjem. Man trænger simpelthen til at lave noget ekstraordinært og opleve noget nyt og anderledes!

Derfor har vi løsningen, for her hos fairwin kan du vinde billetter til en masse forskellige events! Vi ved nemlig, at mange ting er dyre at deltage i, og det er derfor, at du blot skal deltage i vores konkurrencer, for på den måde at vinde billetter til en masse forskellige begivenheder, uden at betale så meget som en rød reje! For mange er krisen nemlig hård og sur, og mange har behov for at lave noget sjovt til en afveksling, men pengene kan være det, der holder mange tilbage.

Vind comedy-billetter

Det er en generel observation, at comedy-shows er blevet meget populære. Vi danskere elsker at grine, og hver gang der er stand-up, sketches eller komedier på fjernsynet, stiger seertallene. Det er bare ikke altid lige sjovt at se det på tv, som det er live – og derfor udlodder vi comedy-billetter til dig der trænger til at få løftet humøret en smule, og opleve nogle gode jokes på nært hold!

Vind biografbilletter

Hvis ikke du er så meget til comedy, men hellere vil se en god og medrivende film, udlodder vi også biografbilletter. Ligesom med comedy, er det tit meget federe at se film på et stort lærred med god lyd, end det er at sidde hjemme i sofaen og se en dvd. Indtrykkene er ganske enkelt meget bedre i en biograf end de er på tv.

Vind koncert- og festivalbilletter

For de mere musikinteresserede kan du også vinde koncertbilletter. Der er mange forskellige navne der hitter lige nu, men vi tilbyder med garanti billetter til en koncert, hvor din yndlingssanger eller yndlingsband optræder.

Specielt til de unge, udlodder vi festivalbilletter. Antallet af deltagere ved sommerens festivaller er boomet henover de sidste mange år, og derfor vil vi være med på moden, og arrangere konkurrencer, hvor præmien består i både festivalbilletter, men også de helt almindelige koncertbilletter.

Vind billetter til sportsbegivenheder

For de sportsinteresserede gælder det samme som med de førnævnte kategorier – kampen bliver ikke nødvendigvis mindre interessant af at blive set på tv, det er blot en langt større oplevelse at sidde som tilskuer på stadion eller i en hal, og følge kampens udvikling på nært hold. Alle sanseindtryk er der, man er langt mere nærværende, og følelsen af sammenhold findes ikke andre steder. Vi udlodder derfor også billetter til de store sportsbegivenheder.

Alt hvad du skal gøre, er blot at deltage i de konkurrencer, hvor præmien består af sportsbilletter. På den måde slipper du for selv at købe en billet, for vi ved, at billetterne kan være meget dyre, hvis ikke man ejer en større formue.

X

Hvad vil du gerne vinde?